Наслов:

ОВА НИКОГАШ НЕ СТЕ ГО ЧУЛЕ!

„Загрепските Македонци“ настапија во Скопје

Издадено на: 03.06.2004
Автор: Ј. Ф.
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Женската вокална група „Езерки“
Забелешка:
„Загрепските Македонци“ настапија во Скопје

Клучни зборови:
2004 Ј. Ф

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат