Наслов:

МАШКИТЕ ВОКАЛИ ГО ОДБЕЛЕЖАА ФЕСТИВАЛОТ

ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА 32. МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

Издадено на: 02.06.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
МОБ, МОВ,
Забелешка:
ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА 32. МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат