Наслов:

И НА НОВИОТ КОНЦЕПТ МУ ТРЕБА – ОБНОВУВАЊЕ

Пред крајот на Мајските оперски вечери

Издадено на: 31.05.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Славица Петровска-Галиќ, МОВ
Забелешка:
Пред крајот на Мајските оперски вечери

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска МОВ Славица Петровска-Галиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат