Наслов:

ЧЕТИРИЕСЕТТЕ ПИЈАНА НА ОХРИЃАНЕЦОТ КЛИМЕ ЧЕТКАР

Семејната музичка традиција Василевски

Издадено на: 24.05.2004
Автор: Симон Илиевски
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
2004 Симон Илиевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат