Наслов:

ПРВИОТ СИМФОНИСКИ ОРКЕСТАР Е ФОРМИРАН ВО 1942 ГОДИНА

Полемики

Објавено на: 13.05.2004
Автор: Ѓоко Николовски
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
Македонска филхармонија Ѓоко Николовски 2004

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат