Наслов:

„ЛИЛЈАК“ ПОЛН СО ЖИВОТ

Опера Кон отворањето на Мајските оперски вечери

Објавено на: 13.05.2004
Автор: Ратка Димитрова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
Лилјакот од Јохан Штраус
Учесници:
Опера при МНТ; Славица Петрова Галиќ, Цветан Стојановски, Ана Дурловска, Деан Стоев, Ирена Кавкалевска, Кузман Попов

Клучни зборови:
Ратка Димитрова Цветан Стојановски Ирена Кавкалевска Кузман Попов 2004 Опера при МНТ; Славица Петрова Галиќ Ана Дурловска Деан Стоев

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат