Наслов:

ДА, КОГА НАВИСТИНА Е РОДЕНА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА?

Полемики

Издадено на: 06.05.2004
Автор: Фимчо Муратовски
Периодика: Утрински весник
Страна: 17


Клучни зборови:
2004 Македонска филхармонија Фимчо Муратовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат