Наслов:

„ЛИТУРГИЈАТА“ СВЕТЛОТО НА ДЕНОТ ГО ГЛЕДА ПО 118 ГОДИНИ

Промовирана "Литургијата" на Димитар Златанов-Градоборски

Издадено на: 30.04.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
„Литургијата“ на Димитар Златанов-Градоборски

Клучни зборови:
2004 Јане Коџабашија Мелпомени Корнети Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат