Наслов:

КОГА Е РОДЕНА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА?

Полемики

Издадено на: 29.04.2004
Автор: Јелица Тодорчевска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
2004 Јелица Тодорчевска Македонска филхармонија

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат