Наслов:

ЧИСТА УМЕТНИЧКА КРЕАЦИЈА

Кон јубилејниот концерт на македонскиот гудачки квартет "Гајдов"

Објавено на: 28.04.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
дела на Шуман, Моцарт, Пјацола, Шостакович, Стојче Тошевски, Стефан Гајдов, Александар Лековски
Учесници:
гудачки квартет „Гајдов“

Клучни зборови:
Александар Лековски Шуман Шостакович Моцарт Стојче Тошевски Пјацола Гудачки квартет „Гајдов“ 2004 Стефан Гајдов

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат