Наслов:

ТРОПСКИТЕ СЛИКИ ПРЕТОЧЕНИ НИЗ ГЛАСОТ НА БОЛЕРОТО

По концертот на кубанската ѕвезда Ибрахим Ферер

Објавено на: 19.04.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Ибрахим Ферер

Клучни зборови:
Тина Иванова 2004 Ибрахим Ферер

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат