Наслов:

БЕЛГРАДСКИОТ ПЕЧАТ КРИТИЧЕН СПРЕМА ПАРТИТУРАТА И ЛИБРЕТОТО

По премиерата на балетот „Ташула“

Објавено на: 19.04.2004
Автор: А. Д.
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
Балет „Ташула“ од Стојан Стојков
Учесници:
Искра Шукарова, Борис Максимовиќ, Владимир Логунов,
Забелешка:
По премиерата на балетот „Ташула“

Клучни зборови:
2004 А. Д.

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат