Наслов:

НА БИГ-БЕНДОТ, ПРЕД СЕ, НЕОПХОДНИ МУ СЕ ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

За моменталната состојба на македонскиот Биг-Бенд

Издадено на: 16.04.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Биг-Бенд на МРТ

Клучни зборови:
2004 Биг-Бенд на МРТ Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат