Наслов:

СЕ ШТО НЕДОСТАСУВА, А НИ ТРЕБА

ПО КОНЦЕРТОТ НА НИКОЛА КОЏАБАШИЈА, „ПРОЏЕКТ ЖЛУСТ“ И ГОСТИТЕ

Издадено на: 14.04.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Никола Коџабашија, „Проџект Жлуст“
Забелешка:
ПО КОНЦЕРТОТ НА НИКОЛА КОЏАБАШИЈА, „ПРОЏЕКТ ЖЛУСТ“ И ГОСТИТЕ

Клучни зборови:
„Проџект жлуст“ 2004 Ангелина Димоска Никола Коџабашија

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат