Наслов:

БАЛЕТОТ „ТАШУЛА“ ВИЗУЕЛНА СЕНЗАЦИЈА

ПРАИЗВЕДБА ВО МНТ

Издадено на: 13.04.2004
Автор: Д.Стојановиќ
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
балетот „ Охридската робинка Ташула“ од Стојан Стојков
Учесници:
МОБ, Владмир Логунов, Александра Мијалкова, Василиј Чичијашвили,. Катерина Кипровска, Наташа Николова, Кире Павлов, Искра Шукарова, Саша Николовси - Ѓумар.
Забелешка:
ПРАИЗВЕДБА ВО МНТ

Клучни зборови:
2004 Александра Мијалкова Василиј Чичијашвили Владмир Логунов Д.Стојановиќ Искра Шукарова Катерина Кипровска Кире Павлов МОБ Наташа Николова Саша Николовси - Ѓумар.

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат