Наслов:

„ТАНЕЦ“ НЕ ВРАТИ КОН ИСКОНОТ

55 ГОДИНИ НА НАЈГОЛЕМИОТ ФОЛКОРЕН АНСАМБЛ „Танец“

Издадено на: 06.04.2004
Автор: Н.Д.
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Копачка“, „К’лц нога“, „Чифте чамче“, „Русалии“, „Ситна лиса“, „Јанино оро“
Учесници:
Танец
Забелешка:
55 ГОДИНИ НА НАЈГОЛЕМИОТ ФОЛКОРЕН АНСАМБЛ „Танец“

Клучни зборови:
2004 Н.Д. Танец

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат