Наслов:

НАЈВАЖНА Е СПОНТАНАТА ИНТЕРАКЦИЈА СО ПУБЛИКАТА

Разговор со хрватскиот кларинетист Бруно Филип

Објавено на: 06.04.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Бруно Филип

Клучни зборови:
Тина Иванова 2004 Бруно Филип

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат