Наслов:

КОНЦЕПТОТ МОРА ДА СЕ МЕНУВА

ПО „ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА“

Издадено на: 06.04.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
ДММ
Забелешка:
ПО „ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА“

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска ДММ СОКОМ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат