Наслов:

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА ЈА МАРГИНАЛИЗИРА МУЗИЧКАТА УМЕТНОСТ

МУЗИЧАРИТЕ ОБВИНУВААТ

Објавено на: 05.04.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
СОКОМ, Стојан Стојков,
Забелешка:
МУЗИЧАРИТЕ ОБВИНУВААТ

Клучни зборови:
Стојан Стојков Ангелина Димоска СОКОМ 2004

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат