Наслов:

АФИРМАЦИЈА НА МАКЕДОНСКАТА ТАНЦОВА КУЛТУРА

регионален конгрес по танц

Објавено на: 05.04.2004
Автор: Соња Здравкова-Џепароска
Периодика: Дневник
Број: 2422 | Страна: 17


Клучни зборови:
осврт 2004 Соња Здравкова - Џепароска Регионален конгрес на танц

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат