Наслов:

ГИНОВСКА ПАК БРИЛЈИРАШЕ

За "Тоска" на Верди , диригент Мјечислав Новаковски(Полска), со Весна Гиновска-Илкова (Тоска), Цветан Стојановски (Каварадоси), и Илбер Џини од Албанија како Скарпија

Издадено на: 30.03.2004
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Тоска“ на Верди
Учесници:
МОБ, Мјечислав Новаковски, Весна Гиновска-Илкова, Цветан Стојановски, Илбер Џини,
Забелешка:
За "Тоска" на Верди , диригент Мјечислав Новаковски(Полска), со Весна Гиновска-Илкова (Тоска), Цветан Стојановски (Каварадоси), и Илбер Џини од Албанија како Скарпија

Клучни зборови:
2004 Весна Гиновска-Илкова Елени Новаковска Илбер Џини Мјечислав Новаковски МОБ Цветан Стојановски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат