Наслов:

ПРЕМНОГУ СТИЛИЗАЦИЈА ВО БОГАТ ИЗВОРЕН ФОЛКЛОР

концерт на албанскиот државен фолклорен ансамбл

Објавено на: 29.03.2004
Автор: Велика С. Серафимовска
Периодика: Дневник
Број: 2416 | Страна: 21

Учесници:
Албански државен фолклорен ансамбл

Клучни зборови:
Танец 2004 Велика С. Серафимовска Албански државен фолклорен ансамбл

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат