Наслов:

ДЕМИСТИФИКАЦИЈА НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИЧКА МИСЛА

ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА

Издадено на: 27.03.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Забелешка:
ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска ДММ СОКОМ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат