Наслов:

ИСТОРИСКИ БАЛЕТ ВО СОВРЕМЕНА ЕСТЕТСКА РАМКА

Балетот "Охридската робинка Ташула" на Стојан Стојков

Објавено на: 26.03.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
„Охридската робинка Ташула“ на Стојан Стојков
Учесници:
Балет на МНТ

Клучни зборови:
Стојан Стојков Тина Иванова 2004

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат