Наслов:

КОМПОЗИТОРИТЕ ДОБИЛЕ НАД 2 МИЛИОНИ ДЕНАРИ, ОД МИНИСТSЕРОТ БАРААТ УШТЕ

СОКОМ СО ПРИГОВОР ДО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА

Издадено на: 25.03.2004
Автор: Н.Д.
Периодика: Вест
Страна: 11

Учесници:
СОКОМ, Стојан Стојков,
Забелешка:
СОКОМ СО ПРИГОВОР ДО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА

Клучни зборови:
2004 Н.Д. СОКОМ Стојан Стојков

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат