Наслов:

ОСВЕЖУВАЊЕ НА ТАНЦОВАТА УМЕТНОСТ

Кон ,,Посветување на пролетта" на Рисима Рисимкин

Објавено на: 22.03.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
„Посветување на пролетта“ од Игор Стравински, мултимедијален проект
Учесници:
Ирена Ветерова, Олга Боев, Ивана Коцевска, Елисавета Скаловска, Бистра Делиниколова, Васил Зафирчев, Искра Ветерова, Македонска филхармонија под диригентсво,Ле Фи Фи,

Клучни зборови:
Олга Боев Елисавета Скаловска 2004 Бистра Делиниколова Васил Зафирчев Искра Ветерова Македонска филхармонија под диригентсво Ирена Ветерова Ле Фи Фи Ивана Коцевска Тина Иванова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат