Наслов:

СО „ПОСВЕТУВАЊЕ НА ПРОЛЕТТА“ ЌЕ ДАДАМ СВОЈ ПЕЧАТ ВО СЦЕНСКИОТ ИЗРАЗ

Разговор со Рисима Рисимкин, кореографка

Објавено на: 09.03.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Рисима Рисимкин

Клучни зборови:
Рисима Рисимкин Тина Иванова 2004

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат