Наслов:

МУЗИЧКИ ГАЛИМАТИЈАС НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ И НА РАДИОСТАНИЦИТЕ

Осврт врз музиката и медиумите

Издадено на: 03.03.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Ирена Кавкалевска, Џијан Емин , Ана Гацева, Алексадар Лековски, Тина Иванова
Забелешка:
Осврт врз музиката и медиумите

Клучни зборови:
2004 Алексадар Лековски Ана Гацева Ангелина Димоска Ирена Кавкалевска Тина Иванова Џијан Емин

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат