Наслов:

ТИПИЧНА МОЦАРТОВА АТМОСФЕРА СО ОДЛИЧНИ СОЛИСТИ

по концертот на Македонската филхармонија

Издадено на: 24.02.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
Концертот за пијано и оркестар во А-дур, Концертот за фагот и оркестар во Б-дур, Симфонијата „Хафнер“, увертирата „Дон Жуан“ од Волфганг Амадеус Моцарт
Учесници:
Македонска филхармонија, Павле Медаковиќ, Даниел Апостолов, Ана Гацева

Клучни зборови:
2004 Ана Гацева Волфганг Амадеус Моцарт Даниел Апостолов Македонска филхармонија Павле Медаковиќ Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат