Наслов:

МАКЕДОНИЈА НА ЧЕКОР ДО СВЕТСКОТО БАЛЕТСКО СЕМЕЈСТВО

РАЗГОВОР СО РИСИМА РИСИМКИН, ДЕЛЕГАТ НА МЕЃУНАРОДНИОТ СОВЕТ ЗА ИГРА НА УНЕСКО

Издадено на: 24.02.2004
Автор: Време
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Рисима Рисимкин,
Забелешка:
РАЗГОВОР СО РИСИМА РИСИМКИН, ДЕЛЕГАТ НА МЕЃУНАРОДНИОТ СОВЕТ ЗА ИГРА НА УНЕСКО

Клучни зборови:
2004 Време Рисима Рисимкин

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат