Наслов:

ОРКЕСТАРОТ И СОЛИСТИТЕ – ДИЈАМЕТРАЛНО СПРОТИВНИ

Кон концертот на Макредонската филхармонија

Издадено на: 23.02.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
Дела од Волфганг Амадеус Моцарт
Учесници:
Македонска филхармонија, Павле Медаковиќ, пијанистката Ана Гацева и фаготистот Даниел Апостолов
Забелешка:
Кон концертот на Макредонската филхармонија

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат