Наслов:

СЕ ОБИДУВАМ ДА ЈА СЛУШАМ ТИШИНАТА

Разговор со Сони Петровски

Објавено на: 20.02.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Сони Петровски
Забелешка:
Разговор со Сони Петровски

Клучни зборови:
Ангелина Димоска Сони Петровски 2004

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат