Наслов:

ОРИГИНАЛНО И НЕПОВТОРЛИВО ДОЖИВУВАЊЕ

операта при МНТ станува место каде што се собира се повеќе публика

Издадено на: 04.02.2004
Автор: Ратка Димитрова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
„Палјачо“ на Руџеро Леонкавало,
Учесници:
Опера на МНТ, Павлина Новакова Георгиева, Цветан Стојановски, Улбер Џини, Север Барнеа, Дејан Стоев, Сашо Николовски -Ѓумар,

Клучни зборови:
2004 Дејан Стоев Опера на МНТ Павлина Новакова Георгиева Ратка Димитрова Руџеро Леонкавало Сашо Николовски -Ѓумар Север Барнеа Улбер Џини Цветан Стојановски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат