Наслов:

ОДМЕРЕНОСТ И ЕСТЕТСКА ДОВРШЕНОСТ

Концерти █ Македонската филхармонија

Издадено на: 31.01.2004
Автор: Ратка Димитрова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
Симфонијата бр. 5 од Лудвиг Ван Бетовен, и Концертот бр. 4 Г-дур од Лудвиг Ван Бетовен
Учесници:
Македонска филхармонија, Мелик Асланов, Антон Диков

Клучни зборови:
2004 Антон Диков Бетовен Македонска филхармонија Мелик Асланов Ратка Димитрова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат