Наслов:

ПОВТОРНО ОВАЦИИ И БЕСКРАЈНИ АПЛАУЗИ ЗА СИМОН ТРПЧЕСКИ ВО ЛОНДОН

НА СОЛО НАСТАПОТ ВО ВИГМОР ХОЛ

Издадено на: 29.01.2004
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
три сонати од Рахмањинов Скрјабин и Прокофјев, Прелудиумот-Пајдушка од Живоин Глишиќ,
Учесници:
Симон Трпчески
Забелешка:
НА СОЛО НАСТАПОТ ВО ВИГМОР ХОЛ

Клучни зборови:
2004 Роза Нолчева Симон Трпчески

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат