Наслов:

СКАЛОВСКИ ГИ СТАВИ ТЕМЕЛИТЕ НА НАШАТА УМЕТНОСТ ВО НОВАТА МАКЕДОНСКА ЕПОХА

за монографијата "Тодор Скаловски - Животот и делото"

Издадено на: 24.01.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
2004 Тина Иванова Тодор Скаловски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат