Наслов:

ШАНСАТА ЗА ИЗБОР Е БЕСЦЕНЕТА РАБОТА

Разговор со Владимир Николов, џез-композитор и аранжер

Објавено на: 14.01.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Владимир Николов

Клучни зборови:
Тина Иванова 2004 Владимир Николов

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат