Наслов:

СЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОДМЕТНЕ

За Гала оперскиот концерт за Василица на Операта на МНТ

Издадено на: 14.01.2004
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Учесници:
Операта при МНТ, Зорица Митев-Војновиќ, Јасмина Трумбеташ-Петровиќ, Цветалина Василева, Пјеро Марин, Славица Петровска-Галиќ, Ирена Кавкалевска, Благица Поп Томова, Зоран Сотиров, хорот и оркестарот на операта
Забелешка:
За Гала оперскиот концерт за Василица на Операта на МНТ

Клучни зборови:
2004 Благица Поп Томова Елени Новаковска Зоран Сотиров Зорица Митев-Војновиќ Ирена Кавкалевска Јасмина Трумбеташ-Петровиќ Операта при МНТ Пјеро Марин Славица Петровска-Галиќ хорот и оркестарот на операта Цветалина Василева

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат