Наслов:

ЗА ПРВОТО БАЛЕТСКО ДЕЛО НА СТОЈКОВ СЕ ОЧЕКУВА ОРКЕСТАРСКА ПРИДРУЖБА

подготовки за премиерата на ,,Ташула"

Издадено на: 15.12.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
Стојан Стојков „Ташула“–балет
Учесници:
Балетот на МНТ

Клучни зборови:
2003 Стојан Стојков Ташула Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат