Наслов:

ТЕМЕЛ НА БАЛЕТСКАТА ЕСТЕТИКА

промовирани неколкуте изданија од едицијата Театралика 2003

Издадено на: 11.12.2003
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Соња Здравкова Џепаровска

Клучни зборови:
2003 Емилија Џипунова Соња Здравкова-Џепаровска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат