Наслов:

ПРЕФИНЕТА СТРУКТУРА НА ДВИЖЕЊА

БАЛЕТ

Објавено на: 01.12.2003
Автор: Тихомир Титизов
Периодика: Нова Македонија
Број: 20050 | Страна: 9

Програма:
Балет „Ана Каренина“ од Петар Илич Чајковски.
Учесници:
Тања Вујисиќ-Тодоровска, Александра Мијалкова, Марија Јосифовска, Василиј Чичијашвили, Горан Божинов, Екрем Хусеин; диригент: Саша Николовски-Ѓумар

Клучни зборови:
Екрем Хусеин Горан Божинов Тања Вујисиќ-Тодоровска Саша Николовски-Ѓумар Марија Јосифовска Александра Мијалкова 2003 Василиј Чичијашвили Петар Илич Чајковски Ана Каренина Нова Македонија Тихомир Титизов

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат