Наслов:

МИЛЕНКОВИЌ: СРЕЌНИ СМЕ ШТО ПОВТОРНО НАСТАПУВАМЕ ВО МАКЕДОНИЈА

Реномираниот белградски виолинист Стефан Миленковиќ,

Објавено на: 25.11.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Стефан Миленковиќ, Адам Ниман, Ани Азнавурјан,

Клучни зборови:
Стефан Миленковиќ Тина Иванова 2003 Адам Ниман Ани Азнавурјан

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат