Наслов:

СТРЕМЕЖ КОН ЛИРСКАТА УБАВИНА

изведено балетското дело "Ана Каренина"

Објавено на: 19.11.2003
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
П.И.Чајковски–Ана Каренина,
Учесници:
Оркестарот на Операта при М Н Т, Хазарос Сурмејан, Миодраг Табачки, Саша Николовски-Ѓумар, Тања Вујисиќ-Тодоровска, Василиј Чичијашвили, Александра Мијалкова, Миодраг Табачки,

Клучни зборови:
Тања Вујисиќ-Тодоровска Саша Николовски-Ѓумар Александра Мијалкова 2003 Василиј Чичијашвили Оркестарот на Операта при М Н Т Миодраг Табачки Хазарос Сурмејан Емилија Џипунова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат