Наслов:

СПОЈОТ И ВЛИЈАНИЕТО НА ИСТОКОТ И НА ЗАПАДОТ

Македонската композиторка Дарија Андовска учествуваше на Фестивалот за современа музика во Дрезден

Објавено на: 13.11.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Дарија Андовска, Гоце Коларовски,

Клучни зборови:
Гоце Коларовски Тина Иванова Дарија Андовска 2003

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат