Наслов:

МАКЕДОНСКИТЕ ЏЕЗ-СОСТАВИ БЕЛЕГ НА ФЕСТИВАЛОТ

Петто издание на Куманово џез-фестивал

Издадено на: 12.11.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Куманово џез-фестивал

Клучни зборови:
2003 Куманов џез-фестивал Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат