Наслов:

ДИГИТАЛИЗАЦИЈА НА МУЗИЧКОТО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО

Институтот за истражување и архивирање музика ја одбележа тригодишнината од својата работа

Издадено на: 27.10.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Ирам, Димитрије Бужаровски, ФМУ

Клучни зборови:
2003 дигитализација Димитрије Бужаровски Ирам Тина Иванова ФМУ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат