Наслов:

ЏЕЗОТ НА СТАРАТА ДАМА

почнува 22. издание на Скопскиот џез-фестивал

Издадено на: 16.10.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Скопски џез фестивал

Клучни зборови:
2003 Скопски џез фестивал Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат