Наслов:

СО ШОКАНТНИОТ ПИЈАНИЗАМ КУНЦ ГО ЗАПИРАШЕ ЗДИВОТ НА ПУБЛИКАТА

ИНТЕРФЕСТ 2003

Објавено на: 07.10.2003
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 20003 | Страна: 9

Програма:
Соната бр. 3 од Брамс, Соната бр. 3 од Прокофјев, Суита оп. 14 од Барток и „Ноќниот Гаспар“ од Равел.
Учесници:
Едуард Кунц - пијано, Русија

Клучни зборови:
Барток Соната бр. 3 Костадин Костадиновски Интерфест 2003 Едуард Кунц Суита оп. 14 Нова Македонија Ноќниот Гаспар Прокофјев Брамс Равел

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат