Наслов:

СИМФОНИСКО ДОЖИВУВАЊЕ СО ГОСТИ ОД САД И ОД РУСИЈА

ОТВОРЕНА новата концертна сезона на Македонската филхармонија

Објавено на: 03.10.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
дела од Копланд, Прокофјев и Дворжак,
Учесници:
Македонска филхармонија, Роберт Гутер, Љуба Тимофеева

Клучни зборови:
Македонска филхармонија Копланд Тина Иванова 2023 Прокофјев и Дворжак Роберт Гутер Љуба Тимофеева

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат