Наслов:

ПРОМОВИРАН ЗБОРНИКОТ ПОСВЕТЕН НА ВЛАДИМИР МОШИН

Во рамките на СМЕ промовиран Зборникот посветен на академик Владимир Мошин (1894-1987),

Објавено на: 23.09.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Танас Вражиновски

Клучни зборови:
Струшка музичка есен Владимир Мошин Тина Иванова 2003 Танас Вражиновски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат